Рокли

Красотата на вечерните рокли

официални рокли | bless.bg

Красивата рокля говори сама за себе си, трудно е да се опише и предаде с думи колко е страхотна. Трябва само да го видите или още по-добре да го изпробвате и да го купите веднага. Не всеки моден дизайнер успява да създаде такава рокля, която да зарадва целия свят, а не и капка критика. В крайна сметка, комбинацията от женственост и елегантност, стил и лукс в идеални пропорции не е лесна задача.

Къси

Няма единни модели, ограничения и рамки, според които се създават модерни красиви вечерни рокли. Няма канони дори по отношение на дължината им – роклите в пода са божествено красиви, а късите варианти са напрегнати и трогателни, но всички те не губят своята актуалност.

Рокля пеперуда

Красотата не се поддава на никакви параметри, така че е трудно да се отдели най-красивата къса рокля. Но най-необичайно и запомнящо се беше облеклото от Лили Йонг. Много е трудно да се конкурирате с него, защото роклята, въпреки обема на полата, е невероятно лека на външен вид.

В стил на бельо

Съдейки по минали предавания, най-красивите къси рокли са създадени в стил бельо.

Такива модели не са създадени от мързелив дизайнер. В повечето случаи са използвани копринени и сатенени тъкани. Декорът може да бъде дантелени вложки, които нямат равни по сексапил и пикантност. Дизайнерите не са еднозначни в избора на цвят – черно, наситено бежово и цвета на узрялото грозде.

Рокля с цепка

Дори късата дължина не може да служи като пречка за наличието на разфасовки в нея, а не скромно деколте и драперии. Умелото съчетание на най-сложните елементи само придава красота на роклята, правейки я необичайна. Много добре подчертава предварително обмислената оригиналност в кройката на кадифе, само ако цветът му е сложен и дълбок, например, като аквамарин.

Дълги рокли

Именно дългите рокли се считат за най-зрелищните. Помислете за най-често срещаните щампи и стилове на дълги вечерни рокли.

С леопардова щампа

Екзотичните и животински теми все още са популярни дори във вечерните рокли. Леопардовата щампа е доста добре и много сполучливо въплътена в летящия силует на роклята в пода.

Тук, както никъде другаде, асиметрията, дълбоките разфасовки и многопластовите поли изглеждат по-успешни.

В холивудски стил

Не губете луксозните си рокли, чийто стил е направен според прототипа на Холивуд. Те могат да бъдат разпознати по нескромно дълбоки изрези на гърдите, прекалено високи разфасовки, лъскави материи и полупрозрачен ефект. Ако такива детайли се комбинират в рокля, тогава тя просто е обречена на успех и титлата на най-красивата.

С бродерия

Почит и уважение се отдава на шевиците, които красят дългите рокли. Цветята, облицовани с лъскави елементи, могат да бъдат разположени на отделни части или да заемат цялата рокля.

На последните модни ревюта е установен модел: ако роклята е красива, тогава тя със сигурност ще бъде украсена с бродерия. И нека нямате асоциация с цветя, защото хищнически мотиви и абстрактно изкуство също могат да бъдат направени под формата на бродерия.

Бродерията може да изглежда като луксозен прашка. С такава необичайна декорация добре се комбинира дискретен и дори спокоен цвят, докато кройката има много сложен и напълно оригинален дизайн.

С драперия

Успехът на дългите рокли миналия сезон вдъхнови дизайнерите. Затова те не спряха да експериментират с рокли до пода, добавяйки им прозрачност. Полите са станали по-бухнали, драпериите са още по-оригинални, а плисираният ефект е използван като новост.

Инфузирани със злато

Всяка година всички млади момичета се озадачават с избора на рокля, която да облекат на бала си или друг специален повод. Този сезон всички дизайнери, както беше уговорено, обърнаха очите си към черно със злато. А защо не и в образа на социалист, защото детството мина, а зрелостта изисква смелост и експериментиране. Красотата в такива рокли се крие зад бродерията и всичко, което блести и блести красиво.

Красиво изглежда и рокля с метален цвят с шлейф и отворен гръб.

Красиви рокли с цветови контрасти

Смелите и необичайни цветови контрасти ще направят роклята неустоимо красива. Всички модни нюанси могат да направят дует – цвета на горчица и вино, корал и бежов. Боядисването с батик не стои настрана, в което могат да се комбинират най-необичайните нюанси, докато кройката може да бъде сбита и сдържана.

Експериментите присъстват не само в цветовете, но и в текстурите. Защо да не комбинирате плисиран шифон с жакард например? Ако по-рано се смяташе за парадокс, сега това е един от начините за добавяне на изключителност и оригиналност.

Дантелени

А за десерт имаше дантела. Той е актуален винаги, навсякъде и за всеки. Можете да разредите нежността на дантелената тъкан с необичайна подплата.

Както и да е, няма смисъл да се описват очарователните и безумно шикозни модели, защото думите няма да могат да предадат дори една стотна част. Те просто трябва да се видят и да им се възхищаваме.

С една дума, новите модели красиви вечерни рокли са въплъщение на коренно нов дизайнерски подход.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *