Рокли

Как да скриете недостатъците на фигурата с вечерна рокля

вечерна рокля | bless.bg

Всяка жена мечтае да има идеални форми, еталон на тази много женствена красота, с която са равни дизайнерите по целия свят. Но уви! В реалния живот не всички са с идеални мерки. Ние, разбира се, можем да коригираме фигурата си чрез спорт и диети. Но този процес не е бърз. И сега трябва да изглеждаме красиви. Затова няма да спорим с природата, но ще я излъжем, познавайки законите на визуалното възприятие, и ще се опитаме да скрием недостатъците на фигурата с помощта на рокля.

Така че, когато избирате вечерна рокля, нека първо да определим типа на вашата фигура.
Когато оценявате фигурата си пред огледало, не е нужно да търсите грешки в гърдите или бедрата. Но в същото време затварянето на очите за някои от вашите недостатъци може да ви постави в неудобно положение и да изглежда вулгарно в тоалета Ви. Ето защо, стилистите се съветват да гледат на себе си сякаш с поглед на външен човек, без прекомерен „фанатизъм“.
Просто измерете ширината на раменете, бюста, талията и бедрата. След това вижте в коя категория попадате.
Ако сте „пясъчен часовник“, тогава се съсредоточете върху тънката си талия. Тясната рокля е ваша, облечете я и не се колебайте.
Ако сте с крушовидна фигура, тогава актуалната комбинация за Вас е светъл тон дреха нагоре, в тъмно надолу. Горната част трябва визуално да разширява раменете, така че дълбокото и широко деколте е подходящо – деколте, драперии и свободно прилягане. Надолу дрехата трябва да е едноцветна, може да е по тялото.
Ако формата на тялото Ви е „ябълка“, то за вас плитко V -образно деколте, поло яка, пола – от миди до макси. Ще трябва да се откажете от вталени рокли и тесни поли.
Ако сте тип „правоъгълник“, тогава изберете силует, който леко повтаря фигурата Ви. Вашият избор са поли „слънце“, поли „лалета“, разцъфнали подпухнали поли и с висока талия.

След като сте разбрали основните неща, нека преминем към подробностите.
Следващата стъпка е да решите какво точно искате да подчертаете във фигурата си: стройни крака, лебедова шия, тънка талия или луксозни високи гърди. Трябва да има само един акцент, в противен случай рискувате да бъдете известни като момиче без вкус.
Дълбокото деколте изглежда ефектно само ако вашето облекло е иначе сбито и просто.
Тънка талия – подчертайте с грациозен колан.
Лебедова шия – украсяваме с къса огърлица или с дантелена яка за изправяне.
Остава честно да си призная какви недостатъци на фигурата ще трябва да бъдат скрити. Вечерните рокли ви позволяват да направите това поради стила, кройката, състава на тъканта.
Пълните крака предполагат дълга пола до пода. Ако всичко е „не толкова страшно“, тогава цепка встрани или отзад е напълно приемливо. Изисква се висок ток – той „изправя“ силуета на краката визуално и укрепва мускулите на прасеца – така че ще Ви бъде полезен във всички отношения.
Малък ръст – изберете рокли с висока талия и разкроена пола, проста кройка без големи и фантастични елементи и шарки.
Висок ръст – изберете тоалет „точно обратното“ – хоризонтални ивици, големи шарки, контрастни цветове, ниска талия и големи бижута.
Тесни рамене – отвличаме вниманието от тях с дълбоко деколте.
Широка талия – ако талията ви е далеч от заветните 60 см, тогава изберете полусвободна рокля с колан на бедрата.
Малките гърди и стърчащите ключици означават, че сте собственик на моделен тип фигура и печелившата ви опция са дълги копринени рокли с гол гръб.
Работи безупречно върху мъжете! Освен това големите огърлици или дантела на корсаж могат да отвлекат вниманието от проблема ви.
Големите гърди са по – скоро добродетел. Но ако не мислите така, тогава изберете облекла, които поддържат добре формата си. Тъмните материи, класическото V-образно деколте или нормално деколте ще скрият излишъка. Но – леки материи, волани, тънки презрамки, различни драперии на гърдите и големи мъниста – това вече не е ваше, оставете тези детайли на момичетата модели.
Корем – забравете за тънки материи, рокли, отрязани на талията, прекалено тесни силуети, блузи, прибрани в панталони или поли.
Вашият избор са плътни материи, които поддържат добре формата си и скриват корема, колан над линията на талията – над корема – ще отклони вниманието от проблема.

Когато избирате вечерна рокля на мечтите си от онлайн магазин bless.bg, просто имайте предвид пропорциите, цвета, кройката и текстурата на тъканта. Ако вземете предвид всички нюанси на вашата фигура и използвате правилно нашите съвети, тогава, повярвайте ми, никой няма да бъде по -красив от вас на бала!

Ако имате нижда от съдействие в избора на точния модел, нашите специалисти работят с различни форми – както стандартни, така и нестандартни. Те знаят точно на кой и каква рокля да препоръчат. Перфектният тоалет ще бъде подходящ за вас.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *