Дамска мода

Как визуално да удължите краката си с дрехи

панталони | bless.bg

С помощта на дрехи можете едновременно да разваляте пропорциите на фигурата и да й придадете съблазнителни форми. Правилно подбраният гардероб – панталони, поли или клинове ще ви позволи визуално да загубите няколко килограма, да разтегнете силуета и да направите краката по -дълги.

В тази статия ще ви покажем прости начини да придадете на краката си няколко сантиметра дължина.

Как да удължите краката си с повече от токчета

Цвят на чорапогащник в съответствие с обувките

Класическите опции – бежови обувки и голи чорапогащи – лесно ще направят краката ви да изглеждат по -дълги. Както и черни обувки с чорапогащи от същия цвят.

Можете да експериментирате с цвят. Но си струва да си припомним, че ярките и светли нюанси правят краката да изглеждат по -пълни, като лъскава тъкан.

Без разделяне на „отгоре-долу“

Не трябва да поставяте ясни граници на фигурата. Бяло нагоре, черно надолу разделя тялото наполовина, скъсявайки дължината на всяка част. При избора на дрехи предпочитайте не контрастни, а хармонични нюанси. Или можете да го направите по -лесно – облечете гащеризон. Той създава една права линия, прави растежа по -висок и прави краката безкрайни.

Акцент на кръста

Високата талия визуално ще придаде на краката допълнителни сантиметри дължина. Вашите „приятели“ са поли с висока талия, панталони и презрамки. Ризите, блузите, джъмперите трябва да бъдат прибрани. Наклонените ръбове на горната част ще направят тялото по -дълго, а краката по -къси.

Изборът на правилната пола

Полата може да направи краката както по -дълги, така и по-къси (също по -дебели). Полите, които удължават краката са:

с асиметрична кройка;

с висока талия;

с разрез;

„Молив“ (но само под петата)

Избягвайте да носите минипола и ботуши със средна дължина. По-добре е да изберете ботуши до коляното или бежови обувки за нея.

Миди поли не трябва да се носят с боти до глезена. Комбинацията от голи чорапогащи и тъмна пола с тъмни обувки също е опасна. Освен това полата не трябва да завършва в най -широкия участък на крака.

Но поли с асиметрична кройка, с вертикално разположен декор или цепка ще ви позволят да постигнете желания ефект.

Изборът на подходящи панталони / дънки

Когато избирате модел, трябва да дадете предпочитание на тези, които пасват идеално на фигурата. Обърнете внимание и на:

панталони с вертикални ивици или райета;

прави панталони със стрели, прави дънки, които да се носят под петата;

модели, изгорени от коляното.

По -добре е да изберете панталони и дънки с висока талия и да пъхнете вътре блуза или пуловер.

Къс връх

Носете къси якета, якета. Приберете вътре блузи, пуловери, тениски и т.н. Отново, ако ги прекарате по бедрата, това ще направи тялото забележимо по-дълго, а краката по-къси. Ако формата ви позволява, можете да носите съкратен връх под панталон или пола с висока талия.

Но дългите якета, жилетките и жилетките ще направят краката забележимо по-къси.

Заключение

И така, ние сме ви предоставили прости съвети как да направите краката си визуално по-дълги. Трябва да подчертаете талията по всякакъв възможен начин, да пъхнете горната част в панталони или поли, да избягвате обувки, които са в контраст с чорапогащи и панталони.

Освен това винаги дръжте гърба изправен и практикувайте лека походка. Добрата стойка не само прави краката ви да изглеждат по-дълги. Придава на силуета тънкост и лекота, а на вас – увереност. Понякога това прави много по-силно впечатление от красивите дрехи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *