Дамска мода, Бански

Летни туники за едри дами: удобство и елегантност

Плажна туника от шифон | bless.bg

През лятото всички искаме лекота, простота и удобство. И какво, ако не туника, може да ни даде това? Този продукт винаги е удобен и ефирен. Лека туника за пълни дами е просто находка. Той скрива всички недостатъци на фигурата, така че е подходящ за момичета с всякаква конструкция. Носете го в ансамбъл с обувки или сандали на висок ток и моментално ще станете по-стройни и елегантни. Днес ще ви кажем кои модели трябва да изберете този сезон.

Каква туника да изберете за лятото

Летните модни туники размер + са ушити от тънки, ефирни материи, които позволяват идеално преминаване на въздуха. Свалят се лесно и предпазват от горещите слънчеви лъчи. Носят се с поли, шорти и капри.

А-силует

А-образните модели са разширени до долу. Те помагат да се подчертаят красивите гърди, да се скрие кръгъл корем и големи бедра. Продуктите са допълнени от кокетни къси ръкави, така че можете да ги носите в офиса. Моделът придава лекота и женственост на изображението, идеално хармонизира със съкратени панталони и тесни поли.

Прави

Летните туники за пълни жени с права кройка ще бъдат чудесна основа за бизнес външен вид. Те изглеждат лаконично и строго, можете да ги комбинирате с панталони и поли. Моделите могат да бъдат украсени с деликатни и ярки щампи, които могат да освежат изображението.

Полувталени

Този стил плавно повтаря линиите на тялото, но не го стяга. Благодарение на меките контури, една жена в полуприлепнала туника изглежда елегантна. Едноцветните модели се вписват идеално в офис гардероба, а продуктите с цветни шарки и щампи допълват ежедневните лъкове.

Асиметрична

Асиметричния модел не излиза от мода през последните години. Това прави образа по-смел и съблазнителен. Разрезите на раменете и шията могат да бъдат асиметрични, което изглежда нестандартно и оригинално. Визуалната асиметрия се създава от комбинацията на тъкани с различна дебелина. Тази кройка е изгодно комбинирана с тесни и прави панталони, поли и шорти със средна дължина.

Модни стилове на големи туники

Туники с големи размери са ушити от масло, шифон и мек трикотаж. Това са еластични материали, които пасват добре на фигурата. Туниките от тези тъкани не са горещи, те са приятни за тялото. Нашите дизайнери създават модели, като вземат предвид най-новите тенденции, практичност и удобство.

Продуктите с A-линия са създадени да се превърнат в любим артикул в гардероба ви. Те са украсени с ярки шарки, контрастни вложки отстрани и отдолу, както и на врата. Като декор се използват оригинални фитинги.

Правите и полу-вталените туники са предназначени за бизнес настроени и уверени в себе си момичета. Изработени са в различни цветове и са украсени с малки флорални щампи. Моделите ще се харесат на тези, които предпочитат класическия стил, но искат малко да го разнообразят.

Продуктите с асиметрични части се отличават с по-спокойна цветова схема. Декорирани са с кокетни обкови. Някои модели са ушити от различни материи. Такъв контраст изглежда свеж и оригинален, помага да експериментирате със стилове и изображения.

Предлагаме дамски туники големи размери в разнообразие от цветове и материи. Не се колебайте – изберете Вашият модел. В онлайн магазин bless.bg. Обадете се на телефон : +359 895 983 008

Ще Ви насочим в избора, за да се чувствате красиви и уверени!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *