Дамска мода

Туники, клинове или бодита, модели и стилове

Плажна туника от шифон | bless.bg

Като производители на такъв тип дрехи, ние се стремим да предложим голямо разнообразие от модели в различни материи и цветове. Нашите дизайнери постоянно обновяват асортимента на туники и клинове. Произвеждаме артикулите, насочени именно към нашите клиенти и техните предпочитания.

Бодитата са истински задължителен зимен елемент от гардероба на всяка жена, а напоследък и мъж: те са удобни, топли и комфортни.

Днес асортиментът на нашия онлайн магазин включва както връхни дрехи, така и рокли, но и различни модели бодита. Цветовата гама е основна: черно, бежово, сиво, бяло – моделите се различават само по формата на изреза. Марката ни предлага бодита за всеки вкус: с дълъг или къс ръкав или изобщо без тях, в основни и по-ярки цветове, с висока яка или деколте лодка. Всички модели са произведени от материи за перфектно прилягане. Бодита с асиметрични ръкави, скроени като блузи, щампа или изработени от лъскава материя, кожа или коприна – грехота е да се крие такава красота под слоеве дрехи.

Друг важен елемент от артикулите, които произвеждаме са туниките.

Туники могат да бъдат ушити от плътни тъкани. Но основно сме свикнали да ги виждаме в по-леко „изпълнение“. И тук основните роли играят такива материали:

• Шифон – безтегловни, леки и атрактивни, от такъв плат се получават не само плажни модели, но и ежедневни. Особено добре изглеждат стилове с дълги широки ръкави с връзки.

• Дантела – Позволява на кожата да диша и изглежда елегантно. Произвеждаме стилни тоалети във всякакъв стил. Туниките от дантела са предпочитани от нашите клиентки за официални събития и празници.

• Естествени материи – те включват памучна материя или луксозно трико. Дамските туники от такъв вид материи са особено подходящи за топло време. Изберете светли нюанси с къси ръкави, като дължината може да бъде всяка. Можете да носите такива неща както с къси панталони, така и с дънки или клинове. Ще получите страхотна визия, в която можете да отидете на среща с приятели, в кафене или на плажа.

Дългите дамски туники са класика от жанра, с който всички сме свикнали. Но може да има много вариации в дължината. Помислете за най-известните и популярни:

• Разкроен или къс подгъв – може да бъде не само дамска плажна туника, но и ежедневен модел. Такива формати се комбинират с дънки и шорти. Вижте този модел Binita:

Яркият принт няма да ви остави незабелязани, а високото качество на материята и шарката ще позволи на нещата да запазят оригиналния си вид дори след многобройни пранета.

• Искате ли да се чувствате уверени, спокойни, комфортни и модерни едновременно? Вашият избор е дълга кройка.

Кокетно и скромно деколте, класическа дължина до коляното и ярки цветове ще ви развеселят и са подходящи за всякакъв тип фигури.

• Дължина макси. Тези опции са най-рядко срещани. Но те винаги изглеждат елегантни, защото са предимно от леки материи, например шифон. Като вечерна рокля или рокля за среща с любим човек в кафене или на брега – ефектен избор на истинска дама.

Дамски клинове, изберете най-добрия вариант за Вас

Клиновете, предлагани в bless.bg са много удобни, перфектно подчертават стройността на фигурата, могат да се комбинират перфектно с други неща в гардероба. Те са универсални, тъй като са подходящи за различни поводи: спорт, разходка, партита, работа, пазаруване.

Модерните клинове, които нашите дизайнери предлагат са в голямо разнообразие. За производството им се използват различни тъкани и материали: ликра, памук, вълна, дантела, кожа.

Клиновете могат да бъдат украсени с кожени, дантелени или тюлени елементи.

Вталените клинове ще ви помогнат да създадете нови, женствени, стилни и елегантни зимни визии дори за най-капризните модници. Благодарение на буйното въображение на нашите дизайнери, прилепнали панталони се използват както за създаване на бизнес стил на облекло, така и за посещение на партита и модерни клубове. А използването на еластични материали от нас позволява на жените с различни типове фигура да носят плътно прилепнали дрехи.

Производството на дрехи е наша кауза от над 20 години. Една от основните задачи на съвременния бизнес (който се провежда в ерата на дневния ред за „устойчиво развитие“, екологична и социална отговорност) е да избелва по всякакъв начин репутацията на процеса на производство на облекло.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *