Бански, Рокли

Модните тенденции на плажа лято 2022

дрехи за плажа | bless.bg

Как да се обличаме красиво и стилно на плажа? Каква е модата за дамски бански костюми, туники, парео, плажни рокли

Плажният сезон подготви много интересни нови продукти, но не е необходимо да чакате началото му, за да разгледате най-модерните бански. При нас може да намерите бански или туника в разнообразие от модели и цветове. Като производители се стремим да предложим всяка година разнообразие от бански, плажни рокли и плажни туники. Прочетете какви са нашите предложения на тенденциите в плажната мода в тази статия.

Всички модници по света със затаен дъх гледат летните колекции, за да разберат какви бански костюми ще бъдат на мода за годината.

Какви плажни цветове са на мода тази година?

Лятото на 2022 г. обещава да бъде ярко и необичайно, защото според прогнозите ще бъдат актуални както монохромни бански костюми, така и цветни червени, розови, коралови и цитрусови плодове. Не се отказвайте от позиции и бански костюми на малки и големи полка точки и райета.

Класическите цветове ще продължат да са на мода

Основните фаворити на лятото се наричат ​​още цветовете и нюансите на слънцето и морето. Акцентът ще бъде върху момичета в тоалети от следните цветове:

бяло сребристо тюркоазено синьо небесно синьо брилянтно зелено жълто оранжево злато кафява горчица

Също така летният сезон ще зарадва с оригинални щампи. На върха на модата ще бъдат:

абстрактни рисунки върху бански костюми, отпечатване на снимки, анималистични изображения, флорални орнаменти

Класиката никога няма да излезе от мода: обикновените черни, бели и червени бански костюми все още ще се появяват в колекциите на дизайнерите. На мода ще бъде и комбинацията от бяло и черно, която ви позволява да подчертаете предимствата и да скриете недостатъците на фигурата.

Красиви и модерни цели бански

Очаква се през 2022 г. да започне нов кръг от популярност на целите бански. Освен това разнообразието от нови продукти ще бъде неограничено, защото ще има различни видове такива плажни тоалети на мода: монокини, танкини, спортни едноделни бански, цели бански с дълбоко деколте, бански за бременни и макси модели.

Стилни и модерни бански костюми от две части

Банските от две части през 2022 г. ще бъдат разнообразни и необичайни. Банските в ретро стил се завръщат на мода: с висока кройка и покриващи максимално тялото. В същото време те ще придобият много закачливи детайли, които ще направят женското тяло по-сексуално.

Това са различни разфасовки, прозрачни вложки, закачливи щампи и тъкачни панделки. Цветовете на такива бански ще бъдат много различни: от монохромни класически цветове до по-крещящи и цветни цветове.

Бански костюми халтер с оригинални стилове и цветове ще ви удивят с разнообразието си. Със сигурност ще сте в центъра на вниманието, ако се появите на плажа по бански с халтер с характерна за този модел яка.

Няколко години подред банските тип бикини са на гребена на вълната. Нищо няма да се промени през лятото на 2022 г., когато този прекрасен модел ще остане актуален както винаги.

Жените предпочитат бански бикини за удобство и възможност да придобият красив тен, докато мъжете наистина харесват този модел – цялата красота на женското тяло се вижда в него.

Обичайното бикини ще бъде допълнено през 2022 г. с къса пола, която ще добави игривост и сексапил на собственика на такъв бански. Също така, малка волан ще изглежда добре като декорация на корсаж на бански.

Плажно облекло дамска мода: туники

С помощта на плажна туника можете да скриете недостатъците на фигурата и просто да изглеждате като стилна жена с безупречен вкус. През 2022 г. плажните туники отно ще бъдат актуални, тъй като всъщност са популярни от самото си създаване. Като производители ние залагаме основно на памучни материи и леки ефирни шифонени такива.

Основното правило на добре подбраната туника е материята да е лека и дишаща. Разбира се, трябва да изберете туниката, която ще се комбинира с банския и аксесоарите. Черната туника с право се счита за най-универсалната, която ще стои добре на слаба жена и на „криво“ момиче както в едноцветни, така и в цветни бански.

Белите туники донякъде ще добавят своята популярност и през летния сезон е оправдано да ги носите за момичета, които подчертават добър тен, както и със стройна и дори слаба физика. По-добре е поничките да откажат такава туника, която със сигурност ще изпълни и подчертае вашите форми до вулгарност.

През 2022 г. дългите туники няма да са толкова модерни, колкото преди, по-добре е да се даде предпочитание на къси модели или варианти със средна дължина. Модерни ще бъдат туники с гарнитура на ресни.

Туники в животински стил (леопардова щампа), райета, стил бохо, с цветен градиент няма да излязат от мода през следващия сезон. Нещо повече, те могат да бъдат както монтирани, така и просторни „летящи“.

Модни плажни рокли

Новостта на сезона на плажната мода ще бъдат дантелени къси рокли в нежни светли нюанси с блясък. Както миналия сезон, флоралните щампи върху плажните рокли няма да отидат никъде от пиедестала и ще станат още по-популярни, но в същото време ще бъдат модерни различни геометрични шарки. В тенденцията ще бъдат и роклите на точки и райета, с ресни, свободен силует и вталени модели.

За разлика от предишния летен сезон, плажните рокли ще се отърват от популярната имитация на коприна. Вместо това роклите с прозрачна и плътна текстура ще бъдат актуални.

Цветовата схема може да бъде много различна:

пъстри цветове, тюркоаз, аквамарин, корал, комбинация от черно и червено, бяло, бежово

Плажна мода за макси дами

Жените с впечатляващи форми през лятото ще парадират както в цели бански, така и в макси бански от две части или танкини. Благодарение на модерните ретро бански, дамите могат да изглеждат красиво и елегантно, скривайки всички недостатъци на фигурата. Високата талия ще скрие корема, а красивото деколте на корсажа ще покаже бюста в най-добра светлина.

Актуални ще бъдат необичайни бански-рокли, които ще изглеждат страхотно на извита фигура и няма да издават „екстра“.

Като производители ние предлагаме на по-едрите дами да изглеждат в най-добрата светлина и плажни туники. Средната дължина или макси ще ви позволи да придадете на фигурата правилната форма, а свободната кройка и правилният нюанс ще подчертаят достойнството.

Как да се обличаме за плажа по време на бременност?

За бременните жени нашите дизайнери предлагат бански костюми танкини. Характеристика на този модел е, че корсажът на банския е представен под формата на тениска, която ви позволява да покриете тялото, а силуетът на банския може да бъде просторен или по-втален, ако продължителността на бременността го позволява.

Незаменим атрибут на образа на бременна жена на плажа трябва да бъде шапка с широка периферия, която покрива от опасна слънчева светлина.

Плажната мода през 2022 г. обещава да бъде необичайна и да радва с цветове и стилове. Стилните летни дрехи, които може да закупите в онлайн магзаин bless.bg ще ви позволят не само да се отпуснете в комфорт, но и да се почувствате красиви и модерни. Поръчай на телефон: +359 895 983 008

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *